Post by gyscholanghostsour on Feb 16, 2022 23:27:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hamısını artırır ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
İki həftədir ki, eyni "müştərilər" və "yeməklər" dövrəsində ilişib qalmışam! Hər gün eyni insanlar və eyni yeməklər təkrar-təkrar ərzaq mağazasına getmirlər!!! Və sonra Mən mükafata çatanda, onu mənə vermir və sonra insanların dövrəsi yenidən başlayır. Çox məyusedici!!! Mən bu oyunu sevirdim, amma indi sadəcə silmək istəyirəm. Düzəliş edin.
Yaxsi oyundu👍
Narahat reklamlar daha bir oyunu məhv edir Oynanan ilk müştəri bunun əyləncəli olduğunu düşünüb, sonra 25 saniyəlik keçilməz əlavə ilə vurdu. Oturduqdan sonra ikinci müştəriyə xidmət edən iki təsadüfi müştəri ilə hit oldu. Potensial olaraq yaxşı bir oyunu pozduğum üçün çox yaxşı oldum, istəyirəm ki, oyunlar bir az oynamasın, sonra digər oyunların reklamlarına baxmağa məcbur olsunlar. Mən sadəcə olaraq bazardakı bütün oyunları vərəqləyərək oturdum və sizinkini seçdim, əgər başqalarını oynamaq istəsəm, 5 dəqiqə ərzində onları ləğv edərdim.
Əvvəlcə bu oyunu tamamilə sevdim. amma çox reklam var. o, mənə yeni inqrediyent istəsəm deyəcək (onu əldə etmək üçün reklamı izləməliyəm) və mən yox təşəkkür edirəm və yenə də mənə reklam göstərir. proqramı silməyə çox yaxınam.
oyunun özü çox əyləncəlidir, lakin o qədər çox reklam var ki, onu oynatmaq mümkün deyil. reklamsız yarım səviyyəni belə keçə bilməzsən. səviyyənin sonundakı reklam bezdiricidir, lakin yaşana bilər, lakin reklam oynamaq üçün oyunu dayandırmaq hər şeyi məhv edir. hər 20-30 saniyədən bir. onda reklamlar sadəcə oynamalı olduğunuz məbləğ qədərdir. smh.
Reklamlar INSAAAANE idi bütövlükdə 5 dəqiqə oynanıldı və cəmi ondan çox reklam aldı. Səviyyələr arasında reklamlar, səviyyələr ƏRZİNƏ reklamlar....yox. Bu sadəcə onu itələyir. Sözün əsl mənasında oyundan həzz almağa belə cəhd edə bilmədim. Bu 5 dəqiqədən sonra silindi.
Vay, mən indi əsl aşpaz kimi doldururam. Sizdən soruşmaq istəyirəm ki, nə qədər yemək istədiyinizi əlavə edə bilərsinizmi? Bu oyun mənə heç bir problem yaratmadı, demək istəyirəm ki, yaxşı işləyir. Qrafika demək olar ki, hər bir uşağın bəyəndiyi qrafikalardan biridir. Və oyun gözəldir, lakin zəhlətökəndir ki, istədiyiniz nə qədər yemək əlavə edə bilmirsiniz... amma indi necədir?
Ümumilikdə oyunu bəyənirəm. Amma mən yalnız təkrar-təkrar təkrarlanan eyni 3 sorğu alıram. Ən yaxşı nəticəni əldə etmək istəyirsinizsə, hər yeməkdə təxminən 3-4 reklam izləməlisiniz (10 saniyəlik oyun üçün təxminən 2 dəqiqə reklam.) Üstəlik hər hansı bir yeni bıçaq, boşqab əldə etmək üçün izləməli olduğunuz bütün reklamlara baxmalısınız. , və ya maddələr. Bu, əsasən sadəcə reklam simulyatoru 2020-dir
Yaxşı və gözəl oyun. Çox bəyəndim və əgər bu oyunu oynamağa davam etsəm. Mən bütün səviyyələri bitirdim?! Düşünürəm ki, daha çox şey bilmirdim, amma hamısını bitirdim. Amma əladır və mən bu oyundan razı deyiləm. GÖZƏL OYUN!! 😀😀😀🙂🙂🙂😁😁😄😄🙂🙂😂😂😅😅🤣🤣 )) və bir az da reklam var. Amma digərləri. Xeyr. Çoxlu reklamlar. Və bu asandır!! ))
Oyun yaxşıdır, amma inqrediyentlər və qablar azdır, lütfən, daha çox yeniləyin... və inqrediyentlər reklamlarla verilir.. pisdir. ..Bu oyunu silməyimin səbəbləri bunlardır. Əgər siz bu oyunu yeniləyirsinizsə...mən bu oyunu məcburi quraşdırıram ..hər dəfə oyunun yeniləndiyini yoxlayanda...bu oyunu yeniləyin ..... Bu rəyi oxuyursunuzsa...mənə cavab verin
ÇOX ƏLAVƏ OYNAMAZ. Proqramı yüklədim, oynamağa başladım və əlavə ilə kəsilən inqrediyentləri kəsdim (hətta kəsməni bitirmədim)!!!! 10 saniyədən sonra başqa bir əlavə məni dayandırana qədər davam etdim! Silinir!!!!!,
yaxia oyundu
Bu oyun sevimli və bir qədər əyləncəlidir, lakin idarəetmələr bir az çaşqındır və YOLLAR həddən artıq çox reklam var. Mənə elə gəlir ki, hər dəfə nəsə etməyə cəhd edəndə BOOM, bir reklam çıxır. Beləliklə, iki ulduz off.
Bu gözəl proqramdır, mən onu tamamilə sevirəm! Bu, çox əyləncəlidir və həqiqətən də xoşdur. Bunun yaxşı tərəflərindən biri onu oflayn oynaya bilməyinizdir! Yükləmənizi çox tövsiyə edirəm! Bu heyrətamizdir və oyunun özü həqiqətən yaradıcıdır! Mən yemək bişirə bilmədiyim üçün bu oyun həqiqətən əyləncəlidir! 9/10, buna görə mən ona 10 əvəzinə 9 verirəm, çoxlu reklam var, ona görə də bəlkə bunu düzəldin və məndən 10 olacaq!
Gg
Tətbiq funksional və oynana bilən olsa da, reklamların oyunun ortasında necə yerləşdirildiyinə görə bunun əyləncəli təcrübə olduğunu deyə bilmərəm. Oynayarkən deyil, yalnız tapşırıqları bitirdikdən sonra və xüsusi mükafatlar əldə etdikdən sonra reklam etmək lazımdır.
Əla oyundur! Dəyirmi tamamladığınız zaman reklamın sonunda necə olduğunu bəyənirəm əla proqram 5 olardı amma çoxlu reklamlar var. Amma reklamlar olmadan ƏZƏBƏRDİR.
Adətən yemək bişirməyi çox istərdim, amma on üç yaşım olduğu üçün öz evimdə yemək bişirə bilmirdim və bəzən ağlıma yemək bişirmək barədə qorxulu fikirlər gəlirdi, sanki özümü yandırardım və ya səhv reseptlər hazırlayardım və bu Məni vurğulayardım ki, bu proqram istəsəniz və ya istəsəniz yemək bişirmək üçün ən yaxşı proqramdır! Heç bir yanıq, səhv və ən yaxşı reseptlər alırsınız! Mən bu proqramı yemək həvəskarlarına tövsiyə edirəm, zəhmət olmasa bu proqramdan istifadə edin! Mən bunu mənə tam bir ulduz kimi qiymətləndirirəm!
Oyun əyləncəlidir, amma onunla bağlı problemlərim var. Mənim problemlərim reklamlardır. İndi siz mənə bu proqramların yaradıcılarının qazanc əldə etmək üçün reklamlardan əldə olunan gəlirə necə ehtiyac duyduqları haqqında mühazirə oxumağa başlamazdan əvvəl sizi elə orada dayandıracağam. Mən başa düşürəm ki. Mənim problemim odur ki, mən wi-fi söndürdükdən sonra reklamlar hələ də oynayır. Mən oyunu oflayn oynayıram və üzümə reklam vurulur? Bu ağlabatan deyil.
Bu, əyləncəli oyun və olduqca gözəl qrafika ilə gözəl konsepsiyadır, lakin o, reklamlarla doludur. Oyun zamanı reklamları oynatmamaq nə qədər çətindir? Təkmilləşdirmələr almaq üçün banner reklamları və reklamların üstündə, bir az gülüncdür. Yəqin ki, oynamağa davam edəcəyəm, lakin hücumdan qaçmaq üçün internetimi söndürün. Ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər bəzi təkmilləşdirmələr edəcəklər. EDIT: Oyunu birbaşa donduran bəzi reklamlar da var. Ciddi.
The Cook - 3D Cooking Game Rekreacyjne rflo
Çoxlu əlavələr. Mən başa düşürəm ki, necə pul qazanmalısan, amma oyundakı hər hərəkətdən sonra əlavə edirsən? Bu, 5 dəqiqə ərzində 20 əlavəyə baxmağınıza səbəb olur. Bu, oyun üçün əlavə olunan televiziya səviyyəsidir. Bu, oyunu əyləncəli etmir, oyunun özü əyləncəlidir, lakin bu qədər əlavələr olmasa daha yaxşı olardı.
Bu oyun həmişə daxil olur və çoxlu reklamlar var
Axmaq oyun. Mən onu oynamaq istərdim... hətta yükləyə bilsəm. Oyun əyləncəli və hər şeyə bənzəyir və əminəm ki, mən bunu çox istərdim. Ancaq yalnız bir kiçik, kiçik KOLLOSSAL problem var. Mən onu yükləyirəm. Yükləmə 100 faizə çatır. Quraşdırılır deyir. Sonra "Yükləməni gözləyirəm" deyir və yükləməni yenidən başladır. Məndə Samsung Galaxy J3 Orbit var. Aydındır ki, androiddir. Amma oyun endirilmir. Bu problemlə bağlı mənə müraciət edə bilsəniz və onu həll etməyə kömək edə bilsəniz, proqramı məmnuniyyətlə sınayacağam.
Həddindən artıq ELAN! Heç olmasa 3 reklama baxmadan yemək bişirib bitirə bilmirəm, şişirtmirəm. Oyun, inqrediyentlər və bunların hamısı əladır, lakin reklamlara görə təcrübə zəifdir. Silindi.
Əla gəşəy bişirirəm temani ba sa dusen ler dusdu
Oyun qaydasındadır. Wi-Fi-ı söndürməklə reklamların qarşısını almaq olar, bu, yolda mükəmməl bir oyun yaradır. Baxmayaraq ki, bir saatdan sonra darıxdırıcı olur, çünki bu, çox təkrarlanır və görüləsi çox şey yoxdur.
Mən oyunu bəyənirəm! Amma... problem ondadır ki, sifariş verəndə reklamlar çıxır! Mən həqiqətən məyus oldum! Bunu düzəltsəniz, oyununuzu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm! Oxuduğunuz üçün təşəkkür edirik.. Əlvida!
Bu oyunu sevirəm. Bu, inqrediyentlərinizi qarışdıra və müxtəlif yeməklər hazırlaya biləcəyiniz sadə bir yemək oyunudur. Mən də xoşuma gəlir ki, vaxtaşırı bir oğlan sənin yanına gəlib yeni inqrediyentlər almaq istəyib-istəmədiyini soruşur. Həm də xoşuma gəlir ki, getdikcə daha çox yemək hazırlayaraq mükafatlar əldə edə biləsiniz. Ümumiyyətlə, oyun çox sadə və asandır. Yaxşı işlərə davam edin!👍👍
Bu oyun mənim arzuladığım hər şeydir. Amma zəhmət olmasa əlavə maddələr əlavə edə bilərsinizmi? Həm də yemək üslubları. Müştərilərin rəy bildirə bilməsini sevirəm, bu oyunu sevirəm!!!
Flying Limo Robot Car Transform: Police Robot Game ایڈونچر tgc
Əslində maraqlı oyundur, amma ciddi şəkildə.... Çoxlu reklam var!! Və buna nifrət edirəm ( oyunçunun edəcəyi hər hərəkətə necə reklam qoya bilərsən. Buna görə çox məyus oldum.
Bu oyun mənim həqiqətən həzz aldığım və eyni şirkət tərəfindən digər oyunları oynadığım oyun kimi səsləndi, lakin o, sadəcə işləmir. Mən bir dəfə 4-cü səviyyəni bəyəndim, amma sadəcə çökdü. Bir neçə gündən bir düzəliş ümid edirəm, amma hələ heç nə yoxdur. Çox məyus oldum, çünki mən onu oynamaq istəyirəm!!
Mən oyunu bəyənirəm..amma problem ondadır ki, 5 və ya 4 yeməkdən nəyisə kəsməyə və ya seçməyə vaxtımız yoxdur və əgər siz bunu düzəldə bilsəniz və insanların sərbəst işləməsinə icazə versəniz, oxusaydınız daha yaxşı qiymət verəcəm bu
The Cook - 3D Cooking Game Jednoduché hry ucws
Çox gözəl oyundu sizede tövsiye edirem😉 bu arada men Zehra yutuberem meni takib etseniz sevinerem
Vay .. bu heyrətamiz oyundur! düzünü desəm, bu, ona xoş bir əlavədir. Siz yemək doğramaq, salat/güveç/dondurma hazırlamaq və s. Bu oyuna o qədər zəhmət sərf edin ki, reklam olmadan wifi söndürün Mən bunu çox tövsiyə edirəm, çoxdandır oynamıram x
Bir müddət əyləncəlidir, lakin reklamlar sanki 15 saniyə ərzində görünür. Çox zəhlətökəndir və reklam tələb etməyən bir şey əldə etsəniz belə, o qədər çoxuna baxmalısınız. Sevimli oyun, lakin dəlicəsinə zəhlətökən + inqrediyentləri aldığınız satıcı ilə səhv: heç nə göstərmir və yeni inqrediyentlər olmadan yenidən başlamalı olursunuz + bext reklamı ilə spam göndərilir.
Sadə bir fakt olmasaydı, bu oyun əla olardı, hər addımda reklamlar var. Mən bilirəm ki, bu, əksər oyunların problemidir, lakin bu, zirvədədir. O qədər ki, başqa reklam gələndə daha da pisləşirəm. Açığını deyim ki, mən bu oyunu oynamaqdan sonra reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf etmişəm. Oyunun özü əslində çox yaxşı yığılıb və bütün mənasız reklamlar olmasaydı, daha yaxşı reytinq alacaqdı.
Afaq 40 oldu oynutursan yuh😂😂😂
Çox gözəllll bayıldım😻❤😽👍👉👈💋🥰
Oyun o qədər də yaxşı deyil, amma o qədər də pis deyil. Sizdən yalnız başlanğıc salatda bir yemək istəyəcəklər. Lakin, çox güman ki, hazırladığınız qabın çekmecesindəki bütün yeməkləri qoymağa məcbur edəcəklər. Bütün bunlardan əlavə, əşyaları doğramaq üçün daha çox vaxt olmalıdır. Oyun sanki çox səy göstərmir, ona görə də məndən bir ulduz daha az alır. Ümumiyyətlə, bir çox düzəlişlər olmalıdır, lakin bu, oyunun oynanılmaması və ya bəyənilməməsi demək deyil, çünki bu, yalnız mənim fikrimdir.
Çox gözəl bir oyun
The Cook - 3D Cooking Game Casual jnfz
Oyunu yüklədim, kəsmə taxtasına bir element qoydum, elan aldım. Növbəti mərhələyə keçdi, əşyaları kəsdi, reklam aldı. Yeməyi bəzədib, reklam aldım. Reklamlar olmasaydı, yəqin ki, 30 saniyədən çox olmayacaqdı. Reklamlarla, təxminən bir dəqiqə çəkdi. Həddindən artıq çox reklam həqiqətən pis təcrübə yaradır. Çox pisdir, oyunun necə göründüyünü və oynanmasını bəyəndim.