Post by gyscholanghostsour on Feb 16, 2022 23:48:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotas raktų skaičius ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Nors tai geras žaidimas, jį reikia atnaujinti, bet kai bandau patekti į rungtynes, jo įkėlimas užtrunka amžinai, net ištryniau žaidimą ir atsisiunčiau iš naujo, bet vis tiek nepavyko, todėl išspręskite šią problemą
Viskas puiku, bet žaidimas stringa kiekvieną minutę. Tiesą sakant.
Legendai
Kol kas žaidimas yra nuostabus paprastiems žaidėjams, o kūrėjas puikiai klauso savo grotuvo, tačiau man nepatinka tai, kad neseniai buvo įsilaužėlis, turintis vartotojo vardą Player (60) su keliais vartotojo vardais ir šiam grotuvui niekada nebuvo smagu sugadino linksmybes, nes jis (ji) bėgo neįprastu greičiu, nors retai pamatau įsilaužėlį, o aš pirmą kartą tokį matau. Sunku pridėti draugą ir dažniausiai žaidėjo greitis turėtų būti tam tikras diapazonas, kad būtų puiku akimirksniu juos spardyti.
TAI BUVO POPULIARIAUSIAS IR MANAU GRAŽIAUSIAS IR SVARBIAUSIA DALIS 5555555coliai NAUJAME MENO PASAULYJE TAIP PUIKI IDĖJA 5 val.
godo
pataisyk ginklo žaidimą, aš gavau kaip 4 snaiperiai ir buvau toli priekyje ir aš pralaimėjau, aš taip pasiutusi, pls pataisyk ginklo žaidimą ir tu negali gauti ginklų du kartus
Našumo problemos naujesniuose „Samsung“ telefonuose...
Cooooooooooll
Negaliu prisijungti prie „Facebook“ ir susigrąžinti savo sąskaitą, tai labai kvaila ir bandžiau įdiegti iš naujo, bet tai neveikia labai kvailai ir turėjau susikurti kitą paskyrą, bet esu labai piktas, nes praleidau valandas ir dienas prie tos sąskaitos ir naudoju tas pats telefonas, tad idk, kas ar kur dingo mano accpu
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game アクション bbie
Linksmas žaidimas
Sveiki, vulcron, turiu problemą, man patinka įprastas serveris mobiliajame telefone, ten yra daug žaidėjų, bet kai žaidžiu šį žaidimą asmeniniame kompiuteryje, man nepatinka serveriai asmeninio kompiuterio versijoje, man patinka įprastas mobilusis serveris, kurį galiu žaisti kompiuteryje. Nežinau kodėl negaliu prisijungti prie savo draugų ir sakoma, kad kitas serveris ir aš naudoju įvairias platformas, todėl man patinka mobilusis serveris, todėl tikiuosi, kad jei leisite man žaisti mobiliajame serveryje kompiuteryje
Būtų gerai, kad valdikliai būtų labiau pritaikomi ir kairėje pusėje pridėtumėte papildomą fotografavimo mygtuką. Žaidimas yra gana įdomus ir kitaip
Mūšis šaudymo žaidimai arba nemokamai visiems, palyginti su faktiniais žaidėjai! Žaiskite viename iš labiausiai prieinamų ginklų ir FPS šaudymo žaidimų kada
Counter-Strike 1.6 hacks & cheats - Free VAC Proof CS ... Titanfall - Wikipedia, Titanfall is a multiplayer first-person shooter video game
Man nepatinka šis žaidimas, per daug laiko reikia net įkelti neįsikelia tik sako sukurti paskyrą 😡😡😡😡😡😡😡😡
MouseBot ایکشن dvci
Vertinu tai 3 žvaigždutėmis, nes mano pritaikytas draugų sąrašas neveikia Nematau savo draugų profilio, ar galite sutvarkyti tai ir vietą, į kurią negaliu patekti įvairiose platformose
Parsisiųsti Cover Strike iki FPS ... sukūrė kūrėjas komandos FPS Shooter & Action Game į žanro Veiksmas.
Tai gerai, nes galite žaisti įvairius žaidimo režimus / valdyti vonią. Aš pakeičiau savo tarifą, nes padariau kreditų gavimo dalyką, žaidžiau žaidimą 6 dienas, patekau į 3 salą ir net negaliu gauti savo kreditų y😱😟 😢😭 6 dienas
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Laga bzz
Geras žaidimas
Per sunku nužudyti vieną žmogų per vieną gyvenimą, o 100 gyvybių vos pakanka nužudyti vieną žmogų, o taikymasis tikrai baisus, ypač snaiperiams neįmanoma patogiai ir maloniai žaisti su šia netvarka, jei ištaisysite šiuos dalykus, manau, kad duosiu tavo žaidimui dar viena galimybė, bet šiuo metu man labiau patinka pixel gun 3d
Šis žaidimas visada trikdo
Ši programa yra gera, tačiau ji labai užkabina telefoną, todėl prašau išspręsti šią problemą
Kodėl aš nušoviau žmones 100,0 šūvių, bet nemiriau? Ir kiekvienas žaidimas sugenda.
tai mano mėgstamiausias žaidimas, bet kai žaidžiu neprisijungęs, neduodu monetų, kodėl?
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Laga uxj
Rubber Duck Running APK - Android Apps Games
Tai pats blogiausias atnaujinimas, nes jūs turite pirkti dėžutes su tikrais pinigais, o ne monetomis, taip pat nesąžininga, kad turite kovoti su administratoriais, nors jūsų lv 1, 2, 7 arba 10 ir sunku nužudyti priešą naudojant snaiperį. trumpo nuotolio žemėlapiai, prašau, priartinkite tašką, kad nužudytume žaidėją
Grįžti
Aš nusipirkau savo naują kalėdinių saldainių taką už 18 ₱, atidariau dėžę ir gavau žalią dujokaukę, bet ant abiejų prekių buvo parašyta "įtraukta į inventorių", bet inventoriaus nebuvo, tai yra blogiausias atnaujinimo taškas, aš nusivyliau
Aš neturiu žodžių pasakyti, bet šis žaidimas yra toks nuostabus taip pat pastebimas 10 skirtumų gerai? 🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😪🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😥🙂🙂🙂🥺🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😦🙂☺️🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂. 🙂🙂🙂🙂🙂😖🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🥰🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😞🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😱🙂🙂🙂🙂🙂🙂. 🙂🙂🙂🙂🤯🙂🙂🙂🙂😘
Mental Gun 3D: Pixel FPS Shooter – „Google Play“ programos
Man patinka senoji versija, kur žmonės prisijungę yra idiotai dabar, kai aš žaidžiu šventąjį pragarą, mano komandos draugas yra šiukšlės, o priešinga komanda yra geriau, kai komandoje yra MVP
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Akčné vqk
Perkelkite šį žaidimą į „nintendo switch“. 👍🏻
Man patinka šis žaidimas0
Šis pikselių streikas yra pats blogiausias atnaujinimas ir labai įkeliamas. Nežinau kodėl visada registruojama!!!
JŪS SUTEIKITE MANE SU 96 LYGIO ŽMONĖMIS, KAI ESU 10 LYGIS, TAIP PAT YRA BŪTAS KLEDIMAS, IŠNALINTOS GRNATOS
Šis žaidimas nėra geras, kai prisijungiu ir girdžiu muziką, tada jis vis užstringa
Anksčiau man patiko šis žaidimas, bet naujas atnaujinimas yra baisus. Nekenčiu jo, kol nepataisysiu, daugiau niekada nerekomenduosiu šio žaidimo savo „YouTube“ kanale
Ye gers geims!!!
Geras žaidimas
Sveiki, aš žaidžiu šį žaidimą ir jis yra toks juokingas ir labai geras žaidimas, bet aš žaidžiu ir einu žaisti
PRAŠYK PRIDĖTI DAUGIAU GINKLŲ, NEŽINAU, CALL OF DUTY GUNS AR KAŽKO TADA, IŠDIEGIAU
Labai šaunu, bet jums reikia padaryti kalmarų žaidimo sausainį, pls
„3D FPS Alien Shooter“ su PvP - didžiausia „juodaodžių vyrų“ patirtis! ... Pixel Strike 3D - FPS Gun Game parsisiųsti APK nemokamai Pixel Strike 3D - FPS