Post by comptoolmyfiment on Feb 19, 2022 1:24:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wolf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wolf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати гроші ▞▞▞
▞▞▞ The Wolf 2022 version ▞▞▞
The Wolf የሚና ጨዋታዎች pdg
Вона заїдає
The Wolf Role Playing slln
Мені подобалася гра, поки я не завантажив її на свій новий телефон і більше не отримував можливості перегляду реклами дорогоцінних каменів тощо. Тож тепер я дуже відстаю від того, ким міг би бути мій персонаж, тому що я не отримую дорогоцінні камені за перегляд реклами що я міг би використати для його створення. Коли я попросив допомоги, мені сказали буквально, вибачте, якщо реклама не є варіантом, ми нічого не можемо зробити...
Ця гра дуже класна!! Не буду брехати, я теж захоплююся цим, але у мене є кілька ідей, які, сподіваюся, можуть покращити гру, ось мої ідеї: № 1 додати домашніх тварин, я подумав про цю ідею, тому що деяким людям важко полювати поодинці, і я думаю, що домашні тварини повинні коштувати 1000 монет. #2 додати одяг, аксесуари тощо. Я придумав цю ідею, тому що вовча шкіра сама по собі виглядала досить нудно... #3 додайте більше здібностей.Ось і все, сподіваюся, це допоможе!! Всім гарного солодкого дня!!! ❤😀❤
Трохи відставання потребує більшої настройки, щоб позбутися цих жуків і отримати легшу здобич, а потім повільно отримати більшу здобич, лось не зрівняється з початківцем вовком. І деякі навички мають бути безкоштовними, одноразова угода для всіх і більше. Jewels.
Блін чо я один не можу закачати
Мені дуже подобається гра... Коли вона працює. Я можу сидіти поруч зі своїм маршрутизатором із повним підключенням і все одно відставати та завантажуватися, якщо гра. Я знаю, чому він має таке жахливе підключення до сервера, але це шалено розчаровує. Якщо я не помічу покращення кількості разів, коли я постійно завантажуюсь на сервер протягом тижня або близько того, я, на жаль, видалю цю гру. Це весело і викликає звикання.
Гра класна але не завжди є шо робити
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkada qqey
Дуже хороша гра, але проблема в тому, що там неможливо є тих тварин яких ти вбил.
«Вовк» — весела гра. Ви можете битися з людьми в PvP і полювати в кооперативі та підвищувати свої навички та статистику. Я був залежний від неї і грав у неї при кожній нагоді, і я знайшов багато друзів. але справа в тому, що спільнота тут відстойна. Усі розлютуються через дрібницю в кооперативі чи пвп чи обох, і я навіть бачив, як гравці кажуть іншим людям «вбити себе». Це розмовляють дорослі І діти! Токсичне співтовариство. Ніколи не завантажуйте цю гру, якщо ви не хочете, щоб ваше життя зруйнувала безглузда гра.
Ігри Поганішой Небачив Ігра ТПИТЬ ПІВ ГОДИ ЗХОДИЛИ ПОТІМ ВОНА Збила😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Зображення цієї гри найкраще графічне. Коли ви насправді граєте, це просто гладко. Все розділене за рівнями, і як новий гравець має дуже мало вказівок. Не рекомендую.
Гра хороша, але іноді вона відкривається швидко, але в більшості випадків пише "відключено від гри, перевірте свій Інтернет", мій Інтернет працює досить добре, я завантажив гру з того самого Інтернету, будь ласка, виправте цю помилку, що таке сенс мати таку гарну гру, коли ви не можете в неї грати.
Іноді графіка стає дивною, коли все виглядає погано, дивак запитав мене "скільки мені років і чи хочу я трохи повеселитися" не зміг знайти функцію блокування, окрім позбавлення друзів, і повторно завантажив, і мої антивірусні програми не виявили небажану загрозу та видалили . Погана графіка і абсолютно небезпечна. Треба заборонити.
Це жахливо, що навіть не почнеться, коли це було жахливо
Відсутні російська або українська мови, є деякі недоліки в грі, забагато хакерів, нема оновлень.
Мені знадобилося 20 спроб, щоб увійти без вибою гри на екрані завантаження, коли вона нарешті запрацювала, я і мій друг були в одному місці, але не могли бачити один одного, який сенс онлайн-ігри, якщо ви навіть не бачите один одного!😕
Після досягнення 10 рівня здобич отримує великий рівень, і перемогти її важче. більше досвіду Ніч відбувається в зелених пагорбах, а сова і кажан породжують скунс тигра пума і опосум ікриють до початку. Ви отримуєте чорного вовка та нову карту У PvP ви помрете, перш ніж вбити іншого вовка. На зеленому пагорбі також є бик
Я люблю цю гру, тому що вовків дуже багато
Колись було весело. Але зараз я не знаю. Він дуже гальмівний і управління не так добре. Джойстик рухає вашого вовка досить повільно. І камеру повернути важко. Спробував виправити це в налаштуваннях, але параметрів для цього не було. Я хочу повернути стару версію.
Лноли Е
Допоможіть будласка! другі сутки не можу зайти в гру ,не загружается.
Гра клас, додайте, будь ласка, петомца для волка, щоби допомогли в охоті.
Гра крута, мені подобається анімація крута все круте я ставлю 5 🌟 ну можна додати рівень 100, а якщо він уже є то круто ще раз кажу гру крута))))
Це весела гра і така критична
Вже не весела гра на портативних пристроях, ця гра має бути на комутаторі Nintendo, як і в Asphalt 9 Legend, і, як і в інших іграх, які ви можете отримати для своїх портативних пристроїв, ви також можете грати на комутаторі Nintendo, особисто я хочу грати у вовка гра на комутаторі не завжди в моїй руці, це непогана гра, я думаю, що цим дизайнерам потрібно зв'язатися з Nintendo і зробити цю гру для комутатора!!! І ще одна річ, чому Pokemon Unite для комутатора та для вашого портативного пристрою.😡
Погана гра щоразу, коли я підвищую рівень, я збиваю екран і виганяє мене, через що я змушений підвищуватися заново, а потім, коли я вбиваю, як двох зайців, вона робить те саме, виправляє це :/
Хороша ідея, погана продуктивність. Ця гра чудова за своєю загальною ідеєю, але вона постійно зависає і дає збої, і це зводить мене з розуму. Дуже неприємно, коли ви намагаєтеся полювати зграєю, а потім підводите своїх товаришів, тому що ви замерзли і не можете навіть перезапустити цю справу. Це псує весь досвід, який по суті вириває моє волосся.
Ця гра дуже хороша. Якщо мені нудно грати в цю гру
Мені це подобалося протягом року, я збирався підтримати $$, але це ДУЖЕ дорого. 20 доларів США за 2500 дорогоцінних каменів. Коштує близько 10 000 gemw, щоб отримати максимум ОДНОГО навику, є близько 48 навичок, ви робите математику. Усі ці програми зараз поглинають залежність. Інвестуйте свої $ в консоль або mmorpg. Ці програми просто не варті таких доларів. Слідкуйте за своїми дітьми, не дозволяйте їм звикнути до цих захоплюючих ігор. Якби ціни були кращі, я б підтримав. 3 долари США за 25-хвилинний підсилювач, який вам потрібно грати в хорошому темпі або грати в повільному темпі.
Фу
Очень много читорів . особливо після 20 лвл за 5 к хп бігають і уроном способні убити підряд 5-10 волків
Клас но трохи нудно!
The Wolf Igranje vlog ilev
какашна гра
The Wolf Ролевые ksg
Додаток був дуже чудовим. Досить захоплююча і чудова вбивця часу. Справа в тому, що він занадто розряджає батарею. Він навіть зливає його, коли додаток закривається! Коли я намагаюся зарядити телефон, відсоток зменшується, а не заряджається. Я видалив програму, і з тих пір проблема була вирішена. Єдине, що мені дуже сподобалася гра, і я хочу продовжувати в неї грати. Будь ласка, усуньте цю проблему. Я дуже хочу продовжувати грати в гру!
можливо, це може бути мій зв'язок, але я повинен погодитися з кимось, це так дратує, щоб просто відключитися від гри, а потім вас повернуть, а потім це повторить, це дуже дратує, коли я відключаюся в поганий час, виправте цей збій